- Gerçek hayatta kaldın(IRL): Kaan
- Gerçekte hayatta kaldınız (IRL): 33
- Günlük çevrimiçi süreniz: 5-7 saat
- Discord: kaanrio
- Takma adınız: Rio Santiago
- UID'niz: 39
1.Soru Neden bu kardeşin lider olmak?
1-Sunucuda yaşayan güçlü ve kemik bir kitlenin oluştuğunu gözlemledim. Bu potansiyeli arkamıza alarak insanları daha da büyütmek ve geliştirmek adına Weazel News'in başarısına aday olmak istedim. Vizyonum sadece haber yapmak değil şehirdeki insanların reklamlarını yapmakta ve diğer fraksiyonlarıyla rutin programlar yaparak şehrin nabzını tutmaktır. Güçlü iletişim kurmayı ve organizasyon yeteneğini kullanarak Weazel News'ü şehrin en aktif ve etkileşimli merkezi haline getirmeyi hedefliyorum.
2- Ekipler Kuruluşları vb. Topluluğun arasındaki iletişimi, birlik ve beraberliği artırmak isterim.
3- Organizasyonun düzeninin ve aktarımının ilerlemesi için bazı sorumluluk almayı hedefleyerek Weazel News ve katkılarımı sağlamak istiyorum
2. Soru Organizasyondaki Role Play seviyesinin geliştirilmesi için önerileriniz.
1- Gerçekçi ve Kuralla sadık ve düzenli bir şekilde rol yapmaya yardımcı ve yönlendirici olmaktır.
2- Ekip Üyeleri arasında oluşan geri bildiri ve eleştiriyi sunmalarını iyileştirme ve hızlandırmak
3- Düzenin bozulmaması için RP yi kopmadan kaliteli düzenin yayınlanması.