Reddedildi FIB Liderlik

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

Utku

Member
Gerçek hayatta kaldınız (IRL): Utku
Gerçek hayatta kaldınız (IRL): 23
Günlük çevrimiçi ortalama süreniz: 7 8
Discord: nova.bey
Takma adınız: Meow Meow
UID'niz: 571
Lider olmak istediğiniz organizasyon: FIB

Neden bu anlaşmanın lideri olmak? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazın):

Neden bu anlaşmanın lideri olmak? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazın):​

1. Daha önce FIB liderliği yapmış olmam:Önceden zaten burada FIB liderliği yaptığım için sistemi kuralları ve işleyişi çok iyi biliyorum Sunucunun ve departmanın yapısına yabancı değilim Ne yapılması gerektiğini bildiğim için direkt işe koyulup FIB'i hızlıca toparlayabilirim.

2. Rol kalitesi ve operasyon düzeni:FIB benim gözümde sadece sokakta adam kovalamak değil İstihbarat yapmak güzel roller çevirmek ve büyük operasyonlar planlamak demek Ekibi iyi kurup şehirde gerçekten ağırlığı olan düzgün bir Ekip ortamı oluşturmak istiyorum.

3. Aktiflik ve ekiple ilgilenme:Günlük online sürem gayet yüksek, yani FIB hiçbir zaman başıboş kalmayacak. Discord düzenini, ekibin eğitimini ve diğer departmanlarla olan koordinasyonu bizzat kendim kontrol edeceğim Ekipteki herkesin rolden keyif almasını sağlayacağım.

Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz:​

FIB rolünü düzeltmek istiyorsak ilk önce Undercover konseptini oturtmamız lazım Her önüne gelen Undercover sokakta kimliğini basmayacak gizli takılacak Roller daha çok takip ve istihbarat odaklı ilerlemeli

Mülakatları ve akademiyi de sıkı tutacam Alacağımız adamların sadece kuralları bilmesi yetmez kriz anında hemen silaha sarılmak yerine rolü uzatmayı bilmesi gerekiyor Sunucudaki illegallerle de güzel uzun soluklu dosya rolleri döndürcez Biz burada rolü ne kadar kaliteli yaparsak sunucunun seviyesi de o kadar yukarı çıkar

Okudunuz İçin Tş ederim Sayın NovaRp Adminleri.

REDDEDİLDİ

FIB lideri alınmıştır. Diğer kurumlar veya FIB alımları alımları olacağı zaman tekrardan başvurmayı deneye bilirsiniz.

Status
Not open for further replies.
Back