ilk seste Atatürke küfür ettiler sinirlendim aileden atttım yanlış kişiyi atmıışım ve o kişiyi aileden attım sandım fakat birisi ondan özür diledi chatte adama sinirlenmişti biri sonra bende yazdım aramdaki samimiyetle beraber s.... onu attım aileden kimse sövemez milli değerlerime felan çünkü Atatürk olmasa o da olmazdı bana forum açmış ss alıp cezam neyse razıyım gene olsa gene yaparım çünkü benim ülkem için canını veren insanlar gazi olmuş insanlar ülkeyi kurtarmış insanlarla böyle konuşamaz şehitlerimize laf edemezler
birincisi bu olay OOC bir durum IC durumu etkileyecek bir olay yok ve ayrıca bu olayda ben nerdeyim,küfürleştiğin kişi benim discord hesabım değil sana küfür ettigime dair bir kanıtın varmı? sence sana küfür eden kişi benmiyim. OOC bir durumu IC'miş gibi forumlara taşıyamazsın burası RP sunucusu daha nasıl şikayet açıldığı konusunda bilginiz yok. Adminler benim eski Liderlik veya Adminlik basvurularımda kendi discord hesabımı görebilirler, OOC yaşadıgın bir olayı gelip IC'ye dökmen senin ne kadar yetersiz bir RP bilgisine sahip olduğunu gösterir, Şikayet yerindeki Adınız bilgisine kendi gerçek adını yazdığınızdan belli olmakta. Burası Nova Rp sunucusunun forumu senin kişisel sebeplerin icin değil, Şikayette açıklama kısmında duygu sömürüsü yapmanız hiç etik değil . Ayrıca adminleri kandırmaktan da işlem görmeni talep ediyorum.
SS'lerde küfürleştiği kişi ben değilim buradan admin kandırdığı belli olmakta zaten. kişinin bana şantaj yapacağına dair söylediği SS'ler bulunmaktadır. kanıt buradadır :