Bilgiler
Gerçek hayattaki adınız (IRL): Semih
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL): 18
Günlük ortalama online süreniz: 3-6 Saat (gerekli durumlarda daha uzun süre aktif kalabilirim)
Discord hesabınız: _sem0
Nickname’iniz: Noyan_Kaiser
UID’niz: 135
Ek Bilgiler
Lideri olmak istediğiniz organizasyon: SANG
Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?
Gerçek hayattaki adınız (IRL): Semih
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL): 18
Günlük ortalama online süreniz: 3-6 Saat (gerekli durumlarda daha uzun süre aktif kalabilirim)
Discord hesabınız: _sem0
Nickname’iniz: Noyan_Kaiser
UID’niz: 135
Ek Bilgiler
Lideri olmak istediğiniz organizasyon: SANG
Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?
- Saha ve Yönetim Tecrübem: Daha önce hem farklı sunucularda hem de NovaRP bünyesinde FIB, LSPD ve SANG gibi fraksiyonlarda uzun süre lider yardımcılığı yaptım. Bu birimlerin yönetim mantığını ve hiyerarşisini çok iyi biliyorum. Bu birikimimi artık kendi liderliğimde SANG'ı en iyi noktaya taşımak için kullanmak istiyorum.
- Aktif ve Canlı Bir Fraksiyon İsteği: SANG'ın sadece kapıda bekleyen veya pasif kalan bir oluşum olmasını istemiyorum. Birimi sürekli aktif tutacak, personelin rolden zevk almasını sağlayacak ve sunucudaki legal rol kalitesini yukarı çekecek bir vizyona sahibim.
- Disiplin ve Adalet: Askeri rollerde disiplin kadar adaletin de önemli olduğuna inanıyorum. Ekibimdeki herkesin gelişimine önem veren, profesyonelliği ön planda tutan ve diğer birimlerle saygı çerçevesinde çalışan bir düzen kurmak için bu göreve talibim.
- Ortak Tatbikatlar ve Operasyonlar: Sadece kendi içimizde takılmak yerine LSPD, FIB ve GOV gibi kurumlarla koordineli çalışacağız. Düzenli olarak ortak operasyonlar, baskın senaryoları ve taktiksel tatbikatlar yaparak legal birimler arasındaki etkileşimi ve rol paslamasını artıracağım.
- Uygulamalı Askeri Eğitimler: Personelime sadece kural okutmak yerine sahada aktif eğitimler vereceğim. Telsiz disiplini, konvoy düzeni, baskın teknikleri ve arazi sürüşü gibi konularda yapacağımız pratiklerle herkesin rol seviyesini yükselteceğim.
- İnteraktif Senaryolar: Legal birimlerin dışında, ortam elverdiğince diğer oluşumlara da rol paslamayı hedefliyorum. Lojistik destek rolleri, arama-kurtarma çalışmaları ve stratejik koruma görevleri gibi farklı senaryolarla SANG'ı sunucunun en aktif ve zevkli rollerinden biri haline getireceğim.