Reddedildi LSPD LİDERLİK

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

Osman acar

New member
Gerçek hayatta kaldınız (IRL): OSMAN
Gerçek hayatta kaldınız (IRL): 20
Günlük çevrimiçi ortalama süreniz: 6 Saat
Discord: BozkurtAcr
Takma adınız: OSMAN SMİTH
UID'niz: 639
Lider olmak istediğiniz organizasyon: LSPD

Neden bu anlaşmanın lideri olmak? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazın):

1. Şehrin güvenligini artirmak üst sevyelere tasimak vatandaslarimiz hakklarini ve canlarini korumak polisiyenin aktifliyini arttirmak daha egitimli bir polis departmanımani yaşamak ve olusturmak ilk öncelikle ilk sürdürülebilirdir.

2. Adil ve dengeli Sistemin 2ci maksadimdir bazen insanların adil lige yükselmelerini ve bazende polise bile güvenmediklerini biliyorlar bunu değiştirmeyi Hakk ve Adaletin ilk sıralarında tutmak herkesin adil yargılanmasını herkesin kanunu karşısında ayni yargileşmenin sağlamlaştırmak yine benim için çok önemli olan 2 ci nedendir.

3.Sorumluluk almayı sevmem ise 3 nedendir sadece lider olub insanlara emir vermek yerine onların yaptikları seyleri neden yaptiklarını analamak ve gerektiginde destek olmak maksadimdir.Ekib ici iletisimi arttirmak ve ekibdekilerin bir sistemi daha iyi anlasmasini saglamakta ayni zamanda maksadlardan ve bunu yapa bilcegimi bilmek için iyidir

Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz. Herkesin eğitiminin çok iyi bilgileri lazim basvurulara hemen bakilib insanlara 5 saat beklememesi lazim rol vermesi artirib her gelene yüksek rütbe verilmemeli gerekitrse baska bir bilgili arkadasla devriyeye çıkmalı ve rp sevyesi artikdan sonra polisliye alinmali.Mülakat sirasinda gercekten polisle ilgilenen sorular sorulmali ve polisliyi gercektende önemli bir organizasyon yapmak rp sevyemizde çağ atlatır.

İçten tskelr ve sevgilerle

OSMAN SMİTH

Inceleniyor

Bana DMden yazabilirmisin? Discord.​

ONAYLANDI

İnterview için bana discorddan ulaş. mrspy0037

REDDEDİLDİ

İnterview e katılım sağlanmadığından başvurunuz otomatik olarak reddedilmiştir.

Status
Not open for further replies.
Back