Reddedildi FIB Başvuru

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

Emir Karaca

New member
Bilgiler
Gerçek hayattaki adınız (IRL):
tuğra efe uysal
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL): 16
Günlük ortalama online süreniz: genelde 6 7 saat oynuyorum ama açık öğretim olduğu için bazı günler 9 10 saate kadar çıkıyo hatta daha fazla bile olabiliyo
Discord hesabınız: reaverqq
Nickname’iniz: obrienyx
UID’niz: 676

Ek Bilgiler
Lideri olmak istediğiniz organizasyon:
fib ajan birimi ama gerekirse normal ajan olarak da başlarım benim için sorun değil

Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazınız):
1 sunucuda gizli görevler çok az oluyo genelde herkes açık şekilde oynuyo ben bunu değiştirmek istiyom daha fazla gizli görev takip etme kanıt toplama gibi şeyler yapmak istiyorum böylece oyun daha eğlenceli olur ve insanlar farklı rp ler yapar
2 ekip içinde bazen iletişim eksik oluyo herkes tek başına takılabiliyo bu da hem oyunu sıkıcı yapıyor hem de rp yi düşürüyo ben ekip halinde oynanmasını sağlamak istiyorum herkes birlikte hareket ederse daha iyi sonuçlar alınır ve daha güzel bir ortam olur
3 operasyonlar bazen plansız ve karışık oluyo bu yüzden başarısız olunabiliyo ben daha basit ama düzenli planlar yaparak operasyonları yönetmek istiyorum herkes görevini bilirse hem daha kolay olur hem de daha gerçekçi bir rp ortaya çıkar

Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz:
ajanlar için gizli görevler arttırılmalı herkes kimliğini saklayarak görev yapmalı şüpheli kişiler uzun süre takip edilmeli kanıt toplanmalı sonra uygun zamanda operasyon yapılmalı ayrıca ekip içinde küçük eğitimler yapılmalı yeni gelenlere görevler öğretilmeli herkes ne yapacağını bilmeli
bunun dışında ekip olarak birlikte etkinlikler yapılmalı böylece herkes birbirine alışır ve daha iyi oynar diğer ekiplerle birlikte operasyonlar yapılırsa rp daha da güzel olur ve sunucu daha aktif hale gelir

18 yaşından büyük değilim ama rp kalitemin iyi olduğunu düşünüyorum ve sunucuya girdiğimden beri hiç toksiklik yapmadım o yüzden sadece beni denemenizi istiyorum lütfen bana vakit ayırdığınız için teşekkürler

REDDEDİLDİ!

FIB lideri alınmıştır. Diğer kurumlar veya FIB alımları alımları olacağı zaman tekrardan başvurmayı deneye bilirsiniz. Aynı zamanda yaşınızın 18 yaşından küçük olduğu için herhangi bir liderliğe başvurunuz kabul edilmeyecektir.

Status
Not open for further replies.
Back