Reddedildi EMS Başvuru

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

Emir Karaca

New member
Bilgiler
Gerçek hayattaki adınız (IRL):
tuğra efe uysal
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL): 15
Günlük ortalama online süreniz: genelde 6 7 saat aktif oluyorum ama açık öğretim okuduğum için bazı günler 9 10 saatlere kadar çıkıyo hatta daha fazla bile olabiliyo
Discord hesabınız: reaverqq
Nickname’iniz: Obrienyx
UID’niz: 676

Ek Bilgiler
Lideri olmak istediğiniz organizasyon:
ems hastane ama gerekirse normal doktor olarak başlamak benim için sorun değil

Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazınız):
1 sunucuda sağlık rp sinin yeterince aktif olmadığını düşünüyorum çoğu zaman yaralılar uzun süre bekliyo veya düzgün müdahale olmuyo ben bunu düzeltmek istiyom daha aktif bir ekip kurarak herkesin hızlı ve düzgün sağlık hizmeti almasını sağlamak istiyorum çünkü rp nin önemli kısmı bu
2 ekip içi iletişim çok eksik oluyo çoğu kişi tek başına hareket ediyo bu da hem rp yi düşürüyo hem de müdahalelerde aksaklık çıkarıyo ben ekip içinde daha iyi iletişim kurarak herkesin birlikte hareket ettiği bir sistem kurmak istiyorum
3 müdahaleler genelde düzensiz ve plansız oluyo bu da gerçekçiliği bozuyo ben daha düzenli daha disiplinli müdahaleler yaparak hem daha gerçekçi bir rp ortamı oluşturmak hem de insanların daha keyif almasını sağlamak istiyorum

Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz:
öncelikle aktif nöbet sistemi getirilmeli hastanede ve sahada sürekli aktif ekipler olmalı çağrılara hızlı dönüş yapılmalı ayrıca yeni gelenlere eğitim verilmesi lazım nasıl müdahale yapılır hangi durumda ne yapılır öğretilmeli bunun yanında ambulans ekipleri düzenli devriye atabilir şehirde hazır bekleyebilir ekip içi iletişim güçlendirilmeli herkes telsiz kullanımına dikkat etmeli ara sıra ekip etkinlikleri yapılmalı böylece ekip birbirine alışır hem eğlence artar hem de rp kalitesi daha iyi olur

REDDEDİLDİ!

EMS lideri alınmıştır. Diğer kurumlar veya EMS alımları alımları olacağı zaman tekrardan başvurmayı deneye bilirsiniz. Aynı zamanda yaşınızın 18 yaşından küçük olduğu için herhangi bir liderliğe başvurunuz kabul edilmeyecektir.

Status
Not open for further replies.
Back