Bilgiler
Gerçek hayattaki adınız: Ahmet
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet/Hayır | EVET
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatı kullanarak): 09:00 dan 06:30 a kadar genelde sabahlıyorum
Günlük ortalama online süreniz (saat): 11 saatin üstü genelde
Discord ID’niz: 1436765161959723019
Karakterinizin adı (IC): Ahmet Koornea
Oyun içi UID’niz: 658
Oyun içi seviyeniz: 3
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): Suç
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz?
Aslında bu oyunu oynuyorum ama her pozisyonda ve rolde görev aldım ve artık yönetime geçmeye karar verdim. Tüm kuralları biliyorum ve şehir yönetimi konusunda çok tecrübem var, bu yüzden her şeyi bildiğimi, bu hayatta her şeyi başardığımı düşünüyorum ve şimdi yükselme zamanının geldiğini düşünüyorum. Daha önce lider değildim ama liderlik kadar iyi işler yaptık ve şimdi zamanı geldi, deniyorum. İyi bir sonuç alırsam çok mutlu olacağım ve ayrıca bu her zaman hayalim olmuştur.
Güçlü yönleriniz nelerdir?
detaycıyımdır iyi bir dostumdur ve hep aktifimdir
Zayıf yönleriniz nelerdir?
utangaçımdır çok yok aslında
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz?
oyun içşinde reportlara hızlılık aktiflik eventler etkinlikler yaparım ve çok aktifim bir konuda mülakat alabilirim çünkü çok denbeyimliyimdir ...
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır) İşletmeye sahip değilim zeten şuanda
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı? YOK
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı? YOK
SAYGILARIMLA Ahmet
Gerçek hayattaki adınız: Ahmet
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet/Hayır | EVET
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatı kullanarak): 09:00 dan 06:30 a kadar genelde sabahlıyorum
Günlük ortalama online süreniz (saat): 11 saatin üstü genelde
Discord ID’niz: 1436765161959723019
Karakterinizin adı (IC): Ahmet Koornea
Oyun içi UID’niz: 658
Oyun içi seviyeniz: 3
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): Suç
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz?
Aslında bu oyunu oynuyorum ama her pozisyonda ve rolde görev aldım ve artık yönetime geçmeye karar verdim. Tüm kuralları biliyorum ve şehir yönetimi konusunda çok tecrübem var, bu yüzden her şeyi bildiğimi, bu hayatta her şeyi başardığımı düşünüyorum ve şimdi yükselme zamanının geldiğini düşünüyorum. Daha önce lider değildim ama liderlik kadar iyi işler yaptık ve şimdi zamanı geldi, deniyorum. İyi bir sonuç alırsam çok mutlu olacağım ve ayrıca bu her zaman hayalim olmuştur.
Güçlü yönleriniz nelerdir?
detaycıyımdır iyi bir dostumdur ve hep aktifimdir
Zayıf yönleriniz nelerdir?
utangaçımdır çok yok aslında
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz?
oyun içşinde reportlara hızlılık aktiflik eventler etkinlikler yaparım ve çok aktifim bir konuda mülakat alabilirim çünkü çok denbeyimliyimdir ...
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır) İşletmeye sahip değilim zeten şuanda
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı? YOK
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı? YOK
SAYGILARIMLA Ahmet