Lider olmak isteyen organizasyon: EMS (Acil Sağlık Hizmetleri) alanında faaliyet gösteren, hızlı, etkili ve insan hayatını her şeyin önünde tutan bir yapıdır. Böyle bir organizasyonda lider olarak amacım; ekiplerin koordinasyonunu en üst seviyede sağlamak, kriz anlarında doğru ve hızlı kararlar almak ve hizmetin sürekli olarak yayılmasını sağlamaktır.
Aynı zamanda öğrencilerin eğitimine önem veren, etkin kullanan ve ekibinin gücünü güçlendiren bir ortam oluşturmak istiyorum. İnsan sağlığına dokunan bu kritik alanda, disiplinli, sorumluluk sahibi ve dayanışma içinde çalışan bir ekip ile toplum içinde en iyi hizmeti sunmak hedefim. Başarıyı; Kurtarılan hayatlar, hızlı müdahale yöntemleri ve hasta memnuniyeti ile ölçüm yapan bir dayanışmanın lideri olmayı diliyorum.
Neden bu anlaşmanın lideri olmak? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazın):
1. Organizasyona değer katma lehine Liderlik durumu, organizasyonun doğrudan katkı sağlama fırsatı sunar. Sahip olduğum bilgi ve bileşenlerle bölümler, verimlilik artışı ve daha güçlü bir yapı oluşturmak istiyorum.
2. Ekip yönetimi ve gelişimi sağlama hedefi
Ekip üyelerinin potansiyelini ortaya çıkarmak, onları motive etmek ve birlikte daha başarılı sonuçlar elde etmek benim için önemlidir. Güçlü bir iletişim ve iş birliği ortamı oluşturmak ekip üyelerini yükseltmeyi hedefliyorum.
3. Sorumluluk alarak farklı yaratma arzusu
Liderlik, karar alma ve yön vermeyi üstlenmeyi gerektirir. Bu sorumluluğu alarak organizasyon içinde olumlu değişimler yaratmayı, günlük çözüm sağlamayı ve sürdürülebilir başarıyı sağlamayı hedefliyoruz.
Sen bunu daha resmi (işten vazgeçme) ya da daha kısa hale de getirebilirim.
Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz.:
RolePlay seviyesinin geliştirilmesi için sadece kuralların belirtilmemesi; Sistemin bunu benimsemesini sağlayacak bir sistemin uygulanması gerekir. Ems organizasyonu için şu öneriler gerçekten farklı yaratır:
İlk olarak net ve anlaşılır RP kuralları oluşturulmalı. Herkesin kolayca erişebileceği bir rehber olmalı ve özellikle “ne yapılmalı / ne yapılmalı” örneklerle anlatılmalıdır. Kurallar karmaşık olursa kimse uygulamaz.
İkinci olarak aktif denetim ve geri bildirim sistemi kurulmalı. Yetkililer sadece ceza vermek için değil, oyunculara doğru RP'yi öğretmek için sahada olmalı. Hata yapan kişiye doğrudan ceza yerine uyarı + kısa açıklama verilirse gelişimi çok daha hızlı olur.
Üçüncüsü ise RolePlay'i teşvik eden ödül sistemi eklenmeli. Güzel RP yapan oyunculara rütbe, ödül, takdir veya özel roller verilirse herkes daha kaliteli RP yapmaya çalışır. İnsanlar genellikle karakteristik gösterilerin performansını tekrarlar.
Dördüncü olarak eğitim ve örnek senaryolar yapılmalı. Yeni katılan oyuncular için kısa RP eğitimleri veya rehber RP etkinlikleri düzenlenebilir. Deneyimli oyunların sahne performansı da diğerlerine ilham verir.
Son olarak aktif ve canlı senaryolar oluşturulmalı. Organizasyon içindeki olaylar, olaylar, hikayeler olursa oyuncular otomatik olarak daha fazla RP yapar. Boş yerlere RP gelişmez, senaryo şartı.
İsterseniz doğrudan kullanılabilen kısa bir "RP geliştirme planı" ya da kurallar listesi hazırlayabilirim.
Gerekçe: Yapılan incelemeler sonucunda, başvuru metninin hazırlanmasında Yapay Zeka (AI) kullanıldığı tespit edilmiştir. Liderlik Başvuru Kuralları gereğince, özgün olmayan ve yapay zeka desteğiyle hazırlanan başvurular doğrudan geçersiz sayılmaktadır. Dilerseniz tekrardan formata ve kurallara uygun bir şekilde başvuru yapabilirsiniz.