- Tarih
- Apr 22, 2026
- #UID Numaranız
- 645
- Destekleyici Belge
- https://www.youtube.com/shorts/M6BjUR442w4
- Adınız
- Romeo Hells
- İhlal Edenin ID’si
- 1
- Şikayet Türü
- Complaint on player
Gerçek hayattaki adınız (IRL):Kuzey
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL):17
Günlük ortalama online süreniz:6 saat
Discord hesabınız
kuzey.hells
Nickname’iniz:Romeo Hells
UID’niz:645
Lideri olmak istediğiniz organizasyon: Fib
Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazınız):1.goruyorum ki son zamanda cok fazla lspd soygun yiyor veya catismaya giriyor bunun onune gecip lspd ye gerekli her turlu destegi saglayip ayni zamanda sunucudaki insanlarin guvenligi acisindan bu organizasyonun lideri olmak istiyorum
2.yapilacak dedektiflik tarzi islerde on plana cikarak lspd gibi polis birimlerinin gorevini rahatlatmak
3.ust duzey bir sekilde yonetimi saglayarak sunucudaki guvenligi artirmak
Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz.: Liderin ve organizasyonda yetkili olan kisilerin gerekli olan sorumlulugu alip yeni baslayan ve yeni katilan kisileri egittikten sonra rp ye tam anlamiyla katilmak
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL):17
Günlük ortalama online süreniz:6 saat
Discord hesabınız
Nickname’iniz:Romeo Hells
UID’niz:645
Lideri olmak istediğiniz organizasyon: Fib
Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazınız):1.goruyorum ki son zamanda cok fazla lspd soygun yiyor veya catismaya giriyor bunun onune gecip lspd ye gerekli her turlu destegi saglayip ayni zamanda sunucudaki insanlarin guvenligi acisindan bu organizasyonun lideri olmak istiyorum
2.yapilacak dedektiflik tarzi islerde on plana cikarak lspd gibi polis birimlerinin gorevini rahatlatmak
3.ust duzey bir sekilde yonetimi saglayarak sunucudaki guvenligi artirmak
Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz.: Liderin ve organizasyonda yetkili olan kisilerin gerekli olan sorumlulugu alip yeni baslayan ve yeni katilan kisileri egittikten sonra rp ye tam anlamiyla katilmak