Onaylandı yönetici şikayet sayko mami

Onaylandı
Status
Not open for further replies.

bobbyedwards

Member
Kural ihlali yapan lspd departmanını foruma şikayet ettim. Fakat fear rp den ceza yedim. Kayıtta görüldüğü üzere polisler kullandığım aracın tekerine ateş ediyor ve lastik patlıyor. Kaçmaya çalışırken direksiyonu kırmama rağmen lastik patlak olduğu için araç düz gidiyor ve adamları eziyorum. Amacım VDM atmak olsaydı daha çok polisin olduğu yere sürerdim ve maksimum sayıda adam ezmeye çalışırdım. Kaldı ki adamları ezeceğimi anladığında anında frene basıyorum fakat araç büyük olduğu için geç duruyor ve adamlara vuruyorum. Bu hareketin karşılığında aldığım cezanın haksız bir karar olduğu düşünüyor , gereğinin yapılmasını arz ediyorum. İyi forumlar

pov: https://forum.gta5nova.com/threads/591/

Last edited:
kardocan 500+200 yerine kacma suresi+para istemissiniz, sonra 700Kyi almissiniz, adamlar rehineyi de sagsalim teslim almis, istediginiz parayi da vermis. Sikmasi normal degil mi, bu adamlar daha napsin

ONAY

Çetendeki diğer araç farklı bir yöne gitmeyi tercih etti. Sen ise doğrudan polislerin üzerine sürdün. Ne yazık ki kaçabileceğin birden fazla alternatif yol vardı. Polislerin üzerine sürmen, bizim görüşümüze göre sahnenin olması gerektiği gibi ilerlememesine neden oldu.

Eğer hâlâ devam eden bir cezan varsa, bunu kaldıracağız. Ancak şunu unutma: böyle bir sahnede kaçmak için başka yollar varsa, doğrudan bir polisin üzerine sürmek yerine o yolları tercih etmek her zaman daha doğrudur.​

Status
Not open for further replies.
Back