Onaylandı Demirhan Tiki 30 gün ban hakkında...

Onaylandı
Status
Not open for further replies.

demirhan tiki

Member
Ben Demirhan Tiki bu sunucu da yaklaşık olarak 3 haftadır seyfi rahmet altug rahmet abdulrezzak krakowski carya cxn mustafa yorulmaz mongol cxn ve cabbar cxn ile birlikte roleplay yapıyoruz . Bu sunucu da oynamaktan gerçekten keyif aldık ve bu yüzden arkadaşlarımızı da bu sunucuya davet ettik. Farklı fraksiyonlar da zaman geçirdik ve sonunda ballas gangin başına geçtik. Bu sabah, dün oynanılan aile kaynak savaşı hakkında povum istendi fakat ben kayıtları normalde klip formatında alıyordum. Povumun istendiği çatışma sırasında yaptığım vuruşun herhangi birisinin aklında şüphe bırakacağını düşünmemiştim. Bu yüzden o anın klibini almamıştım. Başka bir oyuncu tarafından povumun talep edildiğini adminlerden öğrendiğim vakit onlara, povumun olmadığını fakat söz konusu 'hile' şüphesini gidermek adına halihazırda var olan kliplerimi gösterme seçeneğini sundum. Kendileri bunun mümkün olmadığını söyleyerek, bizim kurallarda arayıp bulamadığımız '30 günlük bir ceza' uyguladılar... Sunucu açılılalı 30 gün olmamışken aktif şekilde roleplay yapmaya çalışan ben ve ekip arkadaşlarımın önüne koyulan bu engel, bizim oynama hevesemizi derinden sarstı ve bizi çok üzdü... Banımın hemen ardından ballas çetesi dağıtıldı (normal olarak) ve ekibimin airdrop etkinliklerinde biriktirdiği şahsi onlarca silah ve diğer itemler içerde kaldı. Ekibimin deponun içinde ki malzemeleri geri alma talebi reddedildi. Sonrasında öğrendik ki banlanmamdan bir kaç saat sonra ballas çetesi başka bir şahısa rezerve edilmiş.... Bunu öğrenmek ve yöneticilerden beklediğimiz sıcaklıkta karşılıklar alamadık, anlayışlı destekler bulamadık. Biz bu sunucu da oynamaya devam etmek istiyoruz. Rp'nin devamı için bu kadar çabalarken emeğimize yazık olmasını istemiyoruz. İsteğimiz ılımlı bir yaklaşımla banımın açılması, sunucu kurallarına bu konu hakkında daha detaylı bilgilendirme eklenmesi ve ekibimizin tekrar bir fraksiyon da yönetim görevi almasını sağlamanızdır. Konunun daha sağlıklı bir yöntemle sonuca varması için gerekebilecek görsel dosyaları discord üzerinden iletebiliriz. Discord: rambokerem81 veya hepimizdeliyiz.

Attachments

• Ekran görüntüsü 2026-04-18 152458.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-18 152458.png
    37.3 KB · Views: 10
Ben Demirhan Tiki bu sunucu da yaklaşık olarak 3 haftadır seyfi rahmet altug rahmet abdulrezzak krakowski carya cxn mustafa yorulmaz mongol cxn ve cabbar cxn ile birlikte roleplay yapıyoruz . Bu sunucu da oynamaktan gerçekten keyif aldık ve bu yüzden arkadaşlarımızı da bu sunucuya davet ettik. Farklı fraksiyonlar da zaman geçirdik ve sonunda ballas gangin başına geçtik. Bu sabah, dün oynanılan aile kaynak savaşı hakkında povum istendi fakat ben kayıtları normalde klip formatında alıyordum. Povumun istendiği çatışma sırasında yaptığım vuruşun herhangi birisinin aklında şüphe bırakacağını düşünmemiştim. Bu yüzden o anın klibini almamıştım. Başka bir oyuncu tarafından povumun talep edildiğini adminlerden öğrendiğim vakit onlara, povumun olmadığını fakat söz konusu 'hile' şüphesini gidermek adına halihazırda var olan kliplerimi gösterme seçeneğini sundum. Kendileri bunun mümkün olmadığını söyleyerek, bizim kurallarda arayıp bulamadığımız '30 günlük bir ceza' uyguladılar... Sunucu açılılalı 30 gün olmamışken aktif şekilde roleplay yapmaya çalışan ben ve ekip arkadaşlarımın önüne koyulan bu engel, bizim oynama hevesemizi derinden sarstı ve bizi çok üzdü... Banımın hemen ardından ballas çetesi dağıtıldı (normal olarak) ve ekibimin airdrop etkinliklerinde biriktirdiği şahsi onlarca silah ve diğer itemler içerde kaldı. Ekibimin deponun içinde ki malzemeleri geri alma talebi reddedildi. Sonrasında öğrendik ki banlanmamdan bir kaç saat sonra ballas çetesi başka bir şahısa rezerve edilmiş.... Bunu öğrenmek ve yöneticilerden beklediğimiz sıcaklıkta karşılıklar alamadık, anlayışlı destekler bulamadık. Biz bu sunucu da oynamaya devam etmek istiyoruz. Rp'nin devamı için bu kadar çabalarken emeğimize yazık olmasını istemiyoruz. İsteğimiz ılımlı bir yaklaşımla banımın açılması, sunucu kurallarına bu konu hakkında daha detaylı bilgilendirme eklenmesi ve ekibimizin tekrar bir fraksiyon da yönetim görevi almasını sağlamanızdır. Konunun daha sağlıklı bir yöntemle sonuca varması için gerekebilecek görsel dosyaları discord üzerinden iletebiliriz. Discord: rambokerem81 veya hepimizdeli
KARDEŞİM COK GÜZEL AÇIKLAMIŞ GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUZ.

Discord’dan bana bir mesaj gönderir misin?​

ONAY

Banın kaldırılacak. Bundan sonra klipleri en az 48 saat boyunca sakladığından emin ol.​

Status
Not open for further replies.
Back