Reddedildi 30 gün ban affı | çado bolo

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

Mert Hollow

New member
Bu son deneyişim ben anlattığım gibi dm den ddk ve adk için ban yedim ama dm den küfür etmek suçmuş bunu yeni öğrendim bilmediğim kural için ban yedim eyvallah açıklama yaptm olmadı özür diledim yine hayır dediniz ben daha ne yapayım sizin en kötü gününüzde size güvenip arkanızda durdum sunucuyu batırmaya çalışan insanlara yüz vermedim ama siz karşılık olarak beni banladınız bunada eyvallah ama şunu bilin ekibim diyorki boss yoksa oyunu bırakırız ben ekibimle burda kalmak istiyorum dedilerki diğer sunuculardan geldik aynı rezaleti burda yaşadık adamlara birşey diyemedim benim canımı kaldırırsanız aynı şekilde birbirimizi destekleyerek devam edebiliriz (ayrıca biz lspd şefleri gibi sunucuya küfür edip oynamaya devam etmeyiz) burda size açık konuştum karar sizde bakın bunlar birdaha yaşanmaz ama banımı açmazsanız benim ile ekibim server bırakacak bu bir tehdit değil ben 30 gün oynayamazsam ekibimde oynamaz bunu ben demiyorum elimde yazışma fotoğrafları var yani banımı açarsanız durum sizin tarafınızdan da iyi olacak benim tarafımdan da ailem var benim ve herkes geri dönmemi istiyor ben sizi destekledim bunu dray bey sizde biliyorsunuz karar sizde iyi günler diliyorum.

RED

Ceza kaldırılmayacaktır. Bu konu hakkında vereceğimiz son yanıttır. Bu konuyla ilgili tekrar bir konu açılması durumunda, forum hesabınızı engellemek zorunda kalacağız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Cezanızın ardından tekrar NovaRP’de bizimle oynamanızı umuyoruz.​

Status
Not open for further replies.
Back