Reddedildi Bloods Liderlik Başvurusu

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

sualezz

New member
  • Gerçek kaldı kaldı: Hakan
  • Gerçek hayatta kaldınız (27)
  • Günlük çevrimiçisiniz 5-6 saat
  • Discord: Sualezz
  • Takma adınız Sualez_Aura
  • UID'niz 237
  1. Lider olmak istediğiniz organizasyon: ...Blood
  2. Neden bu anlaşmanın lideri olmak? Ekibimle Bu organizasyonu Ayakta ve Canlı Tutabileceğime inanmıyorum Bir oluşumu ayakta tutan şey sadece silah gücü değil; düzen, saygı ve sürekliliktir. Ben ekip içinde otorite kurabilen, kriz anında soğukkanlı kalabilen ve adamlarını kontrol altında tutabilen biriyim. Gerektiğinde sert, gerektiğinde stratejik davranırım.
  3. Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz : Organizasyondaki RolePlay seviyesini arttırmak için öncelikle disiplinli ve sürdürülebilir bir sistem yaygınlaştırmayı hedefliyorum. Onun üyesinin bir karakter öyküsü olması ve bu karakterin uygun davranması zorunlu olacak. RolePlay'in verimliliğini artırmak adına haftalık toplantılar, sokak içi etkileşimler ve planlı etkinlikler düzenleyerek sadece aksiyona dayalı değil, diyalog ve hikâye odaklı bir yapı oluşturacağım.
    Organizasyon, net bir şekilde, herkesin rolünü belirleyecek ve belirleyecek. Disiplini sağlamak adına ihlallere karşı IC (rol içi) yaptırımlar, hem pratiklik hem de otoriteyi koruyacağım. Yeni katılan üyeler için bir eğitim ve deneme sürecinin desteklenmesini sürekli yüksek tutmayı hedefliyorum.
    Amacım kısa vadeli bir kalabalık oluşturmak değil, uzun vadeli sunucuda ölüm merkezi, düzenli ve kaliteli RolePlay yapan bir Bloods etkinliği oluşturmaktır
    4. önceki Organizasyonlardaki Tecrübem : GOV Liderlik, EMS Liderlik

Status
Not open for further replies.
Back