Onaylandı LSPD Liderlik Başvurusu

Onaylandı
Status
Not open for further replies.

Takoo

New member
FIB Liderlik Başvuru Formu
Bilgiler:
Gerçek hayatta kaldınız: Ahmet
Gerçek hayatta kaldınız : 19
ortalama günlük günlük süreniz: 5-6 Saat
Discord hesapları: 613768303210659872
Takmadınız: Kılıç Karahanlı
UID'niz: 489
Ek Bilgiler :
Lider olmak istiyorsanız: LSPD
Bu Organizasyonun Lideri Olmak İstiyorsunuz
Kurumsal Disiplin Anlayışı: LSPD'ın sadece bir güç değil, Sunucunun en disiplinli yüzü olmasını düşünüyorum. Bu ciddiyeti tüm alt kadrolara aşılamak ve Gizli Çalışmalar İle Başarılı Olmayı Hedefliyorum.
Ekip Yönetimi ve Motivasyon: Kalabalık bir grubu ortak bir hedef çerçevesinde yönetim konusunda tecrübem var. Üyelerin sadece aktifleştirilmesi değil, içerdikleri rolden keyif almalarını sağlayacak bir yönetim tarzı benimseyeceğim.
Hukuki ve Teknik Bilgi: Sunucu sistemlerini ve yedeklemeyi sağlayan hakimiyetim sayesinde, LSPD'in diğer birimleriyle (FIB/SANG) tamamen profesyonel ve dağıtımsız bir zemine oturtmayı hedefliyorum.
Organizasyondaki RolePlay'in yüksekliği için önerileriniz:
Eğitim Kampları: Sadece atış talimi değil; Harita okuma, telsiz kodları oluşturup intikal eğitimlerini içeren bir "Gizli İstihbarat Hazırlık Programı" oluşturacağım.
Senaryo Odaklı Devriyeler: Rutin bekleyişler yerine; Sınırlı güvenlik, yüksek aktiviteli bölge denetimleri gibi hem diğer oyuncular hem de birim Üyelerini içine çekmeyi planlayacak.
  1. Liyakat Temelli Rütbe Sistemi: Rütbe atlamaları sadece süreye göre değil, gösterdiği rol kalitesine ve sorumluluk bilincine göre yapılır. Bu da içerideki RP doğal olarak yukarı çekilecektir.

Onaylandı

Interview için Discord DM'den ulaşınız.
sanji.vercetti

Status
Not open for further replies.
Back