Günlük ortalama online süreniz : 4-5 Saat (İş yoğunluğuna göre artabilir)
Discord hesabınız : notcytqe
Nickname’iniz : Chaner Phoenix
UID’niz : 518
Lideri olmak istediğiniz organizasyon : Weazel News
Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazınız) : 1. Sıradan bir haberci olmak yerine, rolü daha canlı ve dikkat çekici hale getirmek istiyorum. 2. Verilen görevi yarım bırakmam, düzenli ve aktif şekilde ilgilenirim. 3. Daha önce benzer yönetim deneyimlerim oldu, ne yapmam gerektiğini biliyorum. Bunlara Açıklamak gerekirse Bir NPC gibi sadece Gazete yazıp paylaşmaktansa Etkinlikler Düzenlemek, İnsanlarla iletişim halinde kalarak rol çıkartmak ne kadar haberi bilsem de insanlarla iletişime geçerek bilgi toplamak vs. gibi sunucuda ki oyunculara da rol paslayarak bu görevi yapmak istiyorum
Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz : Rol yaparken karşımızda ki kişiler veya haber de yer verdiğimiz kişiler bunlar suçlular vs. de olabilir, onlarında bir oyuncu olduğunu unutmamak ve 2 tarafında eğlenebileceği haber yaptırmak.
Liderlik Başvurunuz Reddedilmiştir. Weazel News liderlik başvuruları şu an için kapalı durumdadır. Başvurular tekrar açıldığı zaman gerekli duyurular yapılacaktır.