Onaylandı FIB Liderlik Başvuru

Onaylandı
Status
Not open for further replies.

Takoo

New member
FIB Liderlik Başvuru Formu
Bilgiler :
Gerçek hayatta kaldınız: Ahmet
Gerçek hayatta kaldınız : 19
ortalama günlük günlük süreniz: 5-6 Saat
Discord hesapları: 613768303210659872
Takma adınız: Kılıç Karahanlı
UID'niz: 489
Ek Bilgiler :
Lider olmak istediğiniz: FIB
Neden bu Organizasyonun Lideri Olmak İstiyorsunuz
Kurumsal Disiplin Anlayışı: FIB’ın sadece bir silahlı güç değil, sunucunun en disiplinli yüzü olması gerektiğini düşünüyorum. Bu ciddiyeti tüm alt kadrolara aşılamak ve Gizli Çalışmalar İle Başarılı Olmayı Hedefliyorum.
Ekip Yönetimi ve Motivasyon: Kalabalık bir grubu ortak bir hedef doğrultusunda yönetme konusunda tecrübeliyim. Üyelerin sadece aktif olmasını değil, yaptıkları rolden keyif almalarını sağlayacak bir yönetim tarzı benimseyeceğim.
Hukuki ve Teknik Bilgi: Sunucu kurallarına ve devlet prosedürlerine olan hakimiyetim sayesinde, FIB'ın diğer birimlerle (LSPD/SANG) olan ilişkilerini tamamen profesyonel ve hatasız bir zemine oturtmayı hedefliyorum.
Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz:
Eğitim Kampları: Sadece atış talimi değil; harita okuma, telsiz kodları ve stratejik intikal eğitimlerini içeren bir "Gizli İstihbarat Hazırlık Programı" oluşturacağım.
Senaryo Odaklı Devriyeler: Rutin bekleyişler yerine; sınır güvenliği, ve yüksek riskli bölge denetimleri gibi hem diğer oyuncuları hem de birim üyelerini içine çekecek roller planlayacağım.
  1. Liyakat Temelli Rütbe Sistemi: Rütbe atlamaları sadece süreye değil, personelin gösterdiği rol kalitesine ve sorumluluk bilincine göre yapılacak. Bu da içerideki RP kalitesini doğal olarak yukarı çekecektir.

Onaylandı

Interview için Discord DM'den ulaşınız.
sanji.vercetti

Status
Not open for further replies.
Back