Reddedildi Sampet Aslan Admin Başvurusu 348

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

SampetAslan

New member
Gerçek hayattaki adınız: Samet
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet 18 yaşındayım
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz: 12:00 dan 23:00 ve daha fazlası
Günlük ortalama online süreniz (saat): 10 ile 12 saat arası
Discord ID’niz: 991310111349952584
Karakterinizin adı (IC): Sampet Aslan
Oyun içi UID’niz: 348
Oyun içi seviyeniz: 2
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): suç olmak isterim

Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz: Cok rp den anlamadıgım ıcın ve admınlıkte ıyı oldugum ıcın ve daha cok sevdıgım ıcın bu ısı yapmak istiyorum
Güçlü yönleriniz nelerdir: Sorumluluk sahibiyim, insanlarla iletişimim iyi ve sorunları hızlı çözebiliyorum. Gerektiğinde inisiyatif alırım ve düzenli çalışırım.
Zayıf yönleriniz nelerdir Bazen fazla detaylara takılabiliyorum ama onu da yavaş yavaş dengeliyorum.
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz: Adaletli davranırım, oyuncularla iyi iletişim kurarım ve sorunları hızlı çözerim. Ortamın düzenli ve keyifli kalmasına katkı sağlarım.
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır): İşletmem yok zaten bilerek satın almadım
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı: hayır yok her zaman girip aktif olurum
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı: iyi günler diliyorum

İnceleniyor

Reddedildi

Status
Not open for further replies.
Back