Bilgiler
Gerçekte hayatta kaldınız: Berkay Kuzu
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet (18)
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz: 18:00 - 05:00
Ortalama çevrimiçi süreniz (saat): 5-8 saat
Discord ID'niz: nertox.0
Karakterinizin adı (IC): Berkay Killa
Oyun içi UID'niz: 14
Oyun içi standardınız:
RP kurallarına uyum sağlamaya dikkat eden, ciddi ve gerçekçi rol yapmayı tercih eden bir oyuncuyum. Gereksiz troll davranışlardan kaçınırım ve bulunduğum ortama göre rol kalitemi korurum. Kuralları biliyorum ve uygulama konusunda titizim.
Günlük bölümde rol yapmayı tercih ettiğiniz taraf:
Fark etmez, hem devlet hem suç tarafında rol yapabilirim.
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP?
Sunucuda uzun süredir aktif olarak rol yapıyorum ve ortamın daha düzenli, adil ve kaliteli olmasını istiyorum. Kurallara uymayan oyuncuların diğer oyuncuların deneyimini bozduğunu düşünüyorum. Bu yüzden admin olarak sunucuya katkı sağlamak ve düzeni korumak istiyorum.
Güçlü yönleriniz nelerdir?
Sabırlıyım, insanlarla iletişimim iyidir ve olaylara objektif yaklaşırım. Gerektiğinde hızlı ama doğru karar verebilirim. Stresli durumlarda sakin kalabilirim.
Zayıf yönleriniz?
Bazen detaylara fazla takılabiliyorum, bu da bazı durumlarda karar verme süremi uzatabiliyor. Ama bunun farkındayım ve dengelemeye çalışıyorum.
Admin ekibine ne katabilirsiniz?
Aktiflik, disiplin ve adaletli bir bakış açısı katabilirim. Oyuncularla düzgün iletişim kurarak sorunları büyümeden çözebilirim. Sunucunun düzenini koruma konusunda katkı sağlarım.
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız?
Evet, admin olduğum takdirde kurallara uyarım ve işletmem varsa bırakırım.
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat durumu var mı?
Hayır, aktifliğimi engelleyen bir durum yok.
Başvurunuz için dikkate almamız gereken başka bir şey var mı?
Sunucuya uzun vadeli katkı sağlamak istiyorum. Sorumluluğun farkındayım ve bu görevi ciddiyetle yerine getireceğime inanıyorum.