Gerçek hayattaki adınız:Abdullah
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet 18 yaşındayım
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz 17.00 sabah :gece 02.00
Günlük ortalama online süreniz (saat): 8 -10
Discord ID’niz: apqo_a
Karakterinizin adı (IC): Apo_Werow
Oyun içi UID’niz: 315
Oyun içi seviyeniz: 6
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): Suç daha iyi
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz? Tek başıma takılmaktan sıkıldım bari admin oluyum sunucuda aktifliğim artsın
Güçlü yönleriniz nelerdir? İyi rol yaparım
Zayıf yönleriniz nelerdir? Heyecanlanırım
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz? Yenilikçi roller tasarım vb. şeyler
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır) Yokki işletmem
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı? Okul hayatım var son sene 12
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı? Yenilikçi fikirlere her zaman açığım ve güzel adminlik yaparım
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet 18 yaşındayım
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz 17.00 sabah :gece 02.00
Günlük ortalama online süreniz (saat): 8 -10
Discord ID’niz: apqo_a
Karakterinizin adı (IC): Apo_Werow
Oyun içi UID’niz: 315
Oyun içi seviyeniz: 6
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): Suç daha iyi
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz? Tek başıma takılmaktan sıkıldım bari admin oluyum sunucuda aktifliğim artsın
Güçlü yönleriniz nelerdir? İyi rol yaparım
Zayıf yönleriniz nelerdir? Heyecanlanırım
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz? Yenilikçi roller tasarım vb. şeyler
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır) Yokki işletmem
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı? Okul hayatım var son sene 12
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı? Yenilikçi fikirlere her zaman açığım ve güzel adminlik yaparım