Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?
2.1) Herkesin bildiği gibi, LSPD çoğu yeni oyuncu için yuva ve başlangıç organizasyonudur ve LSPD'nin doğası budur. Sadece bu da değil, LSPD hem yeni vatandaşların hem de deneyimli profesyonellerin bir araya geldiği harika bir organizasyondur. Hem yeni oyuncular hem de yüksek rol yapma seviyesine sahip bir topluluk oluşturacak bir dönem yaratmak istiyorum. Bu şekilde, hem kendilerini geliştirebilecek potansiyel deneyimli memurlar hem de üstlerine kıdemli sorumluluklar devredebilecek yeterli deneyime sahip memurlar olacaktır. Ve LSPD ortamını bir aile ortamı gibi yapmak istiyorum; yani herkes birbirine saygılı ve değerli olacak ve insanları sıkmayan ve aynı zamanda profesyonellikten ödün vermeyen bir ortam yaratacağız. Ancak bu ortam asla sadece eğlence üzerine kurulu, rütbeleri önemsemeyen, üstleri görmezden gelen ve düzenin olmadığı bir ortam olmayacak. Eğlence seviyesini her zaman ölçülü tutmaya ve rol yapma kalitemizi en üst düzeye çıkarmaya çalışacağız.
2.2)Önceki dönemi inceledim, yapılan hataları ve sergilenen olumlu davranışları analiz ettim ve bazı hataların yapıldığını fark ettim. Bu tür sorunlarla karşılaşmak ve LSPD'ye zarar vermek istemiyorum, bu yüzden her şeyi planlayacağız ve can sıkıcı hatalar yapmamak için her zaman bir sonraki adımımızı bilinçli ve dikkatli bir şekilde atacağız. LSPD'de büyük bir kayırmacılık ve iltimas sorunu var ve bunu tamamen önlemek çok zor. Örneğin, bir Baş Yönetici, sadece arkadaşı olduğu için yetkisini kullanarak rütbesini yükseltiyor ve bu, organizasyonun bütünlüğünü bozuyor, diğer insanlara haksızlık yapıyor ve RP'nin kalitesini düşürüyor. Benim dönemimde bunun olmasını önlemek için, bir Baş Yönetici işe alırken her zaman niteliklerini ve deneyimini uygun mülakatlarla test edeceğiz ve güvenmediğimiz kimseye yer vermeyeceğiz. Ve diğer liderler gibi, sadece sayılarımızı yüksek göstermek ve organizasyonun kalitesini düşürmek için rastgele insanları işe almayacağız. Daha önce de söylediğim gibi, burayı bir aile ortamına dönüştüreceğiz; insanlar aralarındaki rütbe farkına değil, başkalarına nasıl faydalı olabileceklerine odaklanacaklar ve tüm bunlarla birlikte, kayırmacılığı önleyeceğimiz bir dönem yaratacağız.
Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz.
Öncelikle birçok planım var ve hepsini buraya yazsam sayfalarca sürer ama her şeyi özetleyeceğim. Ayrıca, organizasyonumuzun gereksinimlerini karşılayan, oyunun kurallarına aşina olan kişileri işe alacağız. Bu nedenle, ortalığı karıştıran ve kuralları çiğneyen rastgele kişiler olmayacak. İletişime çok önem vereceğiz, telsizde gereksiz konuşmalar olmayacak ve iletişim kısa ve öz olacak.