Gerçek hayattaki adınız: Muhammed
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatı kullanarak): 16:00/01:00
Günlük ortalama online süreniz (saat): 4/5 saat
Discord ID’niz: 945667227959590982
Karakterinizin adı (IC): Sayko Mami
Oyun içi UID’niz: 20
Oyun içi seviyeniz: 3
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): Devlet
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz?
Sunucuda ya elimden gelen bütün yardımları yapacağım ve aktif kalacağıma inanabilirsiniz. RP ve kural bilgim yüksek işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum. Eğer yönetici ekibine katılırsam, bana verilen tüm işleri büyük bir özen ve dikkatle yapacağımdan emin olabilirsiniz.
Güçlü yönleriniz nelerdir?
Karar verirken acele etmem herkese eşit davranırım ve bir karar vermeden önce iyice düşünürüm
Zayıf yönleriniz nelerdir?
Her zaman sakin ve pozitif kalmaya çalışırım ama bazı günler zor ve stresli olabiliyor.
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz?
İnsanlara yardım etmekten gerçekten keyif alıyorum ve sunucu hakkında bilgi edinmek isteyen tüm oyunculara yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır)
Evet
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı?
Hayır
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
Hayır forumu inceleyip zaman ayırdığınız için teşekkürler
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatı kullanarak): 16:00/01:00
Günlük ortalama online süreniz (saat): 4/5 saat
Discord ID’niz: 945667227959590982
Karakterinizin adı (IC): Sayko Mami
Oyun içi UID’niz: 20
Oyun içi seviyeniz: 3
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): Devlet
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz?
Sunucuda ya elimden gelen bütün yardımları yapacağım ve aktif kalacağıma inanabilirsiniz. RP ve kural bilgim yüksek işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum. Eğer yönetici ekibine katılırsam, bana verilen tüm işleri büyük bir özen ve dikkatle yapacağımdan emin olabilirsiniz.
Güçlü yönleriniz nelerdir?
Karar verirken acele etmem herkese eşit davranırım ve bir karar vermeden önce iyice düşünürüm
Zayıf yönleriniz nelerdir?
Her zaman sakin ve pozitif kalmaya çalışırım ama bazı günler zor ve stresli olabiliyor.
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz?
İnsanlara yardım etmekten gerçekten keyif alıyorum ve sunucu hakkında bilgi edinmek isteyen tüm oyunculara yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır)
Evet
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı?
Hayır
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
Hayır forumu inceleyip zaman ayırdığınız için teşekkürler