Reddedildi ban itiraz l ıd:243

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

Mami Selcuk

New member
Hocam fıb de berkay diye birileri vardıe yeni geldi admin duman ses geldi, yani admin ile geldi geldi marty bugun binada arçalr ekliyordu konuşuyorduk arkdaş bana sıktı ben tutukaldım hayır sıkıyon diye laf yapmaya başladı artsilik sıktım bende öldürdüm sonra adk attı bende ona attı sonra fib ye küfür etti artı bana başkası yaptı sonra çalıştırdı güya ben kürt müşüm yapmak hakkım yok diyor bide bende dedim o kürt kafana sıkmasın dedim 2 saat demo artı 3 gün ban fib yönetimi benim banlanmamı istemiyor ama berkay denilen şahsı attılar (not: babam 2007 yılında Jandarma İstihbahrat Başkanlığındaydı sonra istifa etti yani anlıcanız askeri istihbarat uzmanıydı babam eskiden )

RED

Cezanı çekmek zorundasın. Açıklamanda hiçbir yerde yaptığından dolayı pişman olduğunu belirtmiyorsun.

Birisi roleplay sırasında bir kuralı ihlal ederse, senin de aynı hatayı yapman doğru değildir. Bir dahaki sefere rolünü bozmaman, her şeyi kayda alman ve sahne bittikten sonra oyuncu şikayeti oluşturman daha doğru olacaktır.​

Status
Not open for further replies.
Back