Gerçek hayattaki adınız: Mert
Gerçek hayattaki yaşınız 17
Günlük ortalama online süreniz: 9-10
Discord hesabınız: merthollow
Nickname’iniz: Mert Santana
UID’niz: 0 yok
1-Lideri olmak istediğiniz organizasyon: FIB
2-Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?
Fıb lide olmak istiyorum çünkü şehirde daha düzgün bir fıb role play i yönetebileceğimi düşünüyorum şehirdeki suç oranlarını düşürmek çete baskınları yaparak sunucudaki role play kalite standartlarını yukarı taşımak istiyorum ve bunu yapabileceğime inanıyorum kısacası sunucuda daha kaliteli bir fıb role play i döndürmek istiyorum
3-Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz.
Kurallar ve saygı çerçevesi içindeki bir ekip ile çete baskınları banka savunmaları gibi etkinliklerde ekibimle güzel bir rol oynayıp fıb ve sunucu role play kalite standartlarını yukarı taşırım ayrıca çevirme gibi birçok etkinlikte bunlara dahil.
(Dikkate aldığınız için Teşekkürler(
Gerçek hayattaki yaşınız 17
Günlük ortalama online süreniz: 9-10
Discord hesabınız: merthollow
Nickname’iniz: Mert Santana
UID’niz: 0 yok
1-Lideri olmak istediğiniz organizasyon: FIB
2-Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?
Fıb lide olmak istiyorum çünkü şehirde daha düzgün bir fıb role play i yönetebileceğimi düşünüyorum şehirdeki suç oranlarını düşürmek çete baskınları yaparak sunucudaki role play kalite standartlarını yukarı taşımak istiyorum ve bunu yapabileceğime inanıyorum kısacası sunucuda daha kaliteli bir fıb role play i döndürmek istiyorum
3-Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz.
Kurallar ve saygı çerçevesi içindeki bir ekip ile çete baskınları banka savunmaları gibi etkinliklerde ekibimle güzel bir rol oynayıp fıb ve sunucu role play kalite standartlarını yukarı taşırım ayrıca çevirme gibi birçok etkinlikte bunlara dahil.
(Dikkate aldığınız için Teşekkürler(