Kişisel Bilgiler Serhat Qwes (IC)
Gerçek hayattaki adınız:
Serhat
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş):
Hayır, 16 yaşındayım.
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (24 saat formatı):
Genellikle 14:30 ile 00:30
Günlük ortalama online süreniz:
Ortalama olarak günde 10 saat civarında aktif oluyorum. Tatil günlerinde veya boş zamanım fazla olduğunda bu süre 12–15 saate kadar çıkabiliyor.
Discord ID’niz:
Serhatt07
Karakterinizin adı (IC):
Serhat Qwes
Oyun içi UID’niz:0
Oyun içi seviyeniz:0
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz:
Suç
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz?
Admin olmak istememin en büyük sebebi, daha önce bulunduğum birçok RP sunucusunda çeşitli yönetim hataları görmüş olmamdır. Bu hatalar genellikle oyuncuların memnuniyetsiz olmasına ve zamanla sunucudan ayrılmalarına sebep olabiliyor. Bir sunucunun uzun süre ayakta kalabilmesi için adil, aktif ve oyuncularla iyi iletişim kurabilen bir admin ekibine sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
Benim amacım sunucuda düzeni sağlamak, oyuncular arasında yaşanan sorunları adil bir şekilde çözmek ve herkes için daha keyifli bir RP ortamı oluşturmak. Admin olmanın sadece komut kullanmak olmadığını, aynı zamanda sorumluluk almak, sabırlı olmak ve tarafsız kararlar verebilmek olduğunu biliyorum. Bu nedenle adminlik görevini ciddi bir sorumluluk olarak görüyorum.
RP hayatını bırakma sebebim ise sunucuya farklı bir açıdan katkı sağlamak istememdir. Oyuncu olarak RP yapmak yerine, sunucunun düzenini koruyan ve oyuncuların sorunsuz bir şekilde oyun oynayabilmesini sağlayan bir rol üstlenmek istiyorum.
Güçlü yönleriniz nelerdir?
En güçlü yönlerimden biri liderlik becerimdir. Gerektiğinde sorumluluk alabilen ve doğru kararlar verebilen bir yapıya sahibim. İnsanlarla iletişim kurma konusunda da kendime güveniyorum. Oyuncularla sakin ve saygılı bir şekilde konuşarak sorunları çözebileceğimi düşünüyorum.
Ayrıca RP sunucularında bulunan birçok kuralı biliyorum ve bu kuralların neden önemli olduğunu da anlıyorum. Kuralların amacı oyuncuların oyun deneyimini daha düzenli ve adil hale getirmektir. Bu yüzden kurallara her zaman önem veririm.
Sabırlı bir insan olmam da güçlü yönlerimden biridir. Adminlik görevinde bazen zor durumlarla karşılaşılabileceğini biliyorum ve bu gibi durumlarda sakin kalmanın önemli olduğunu düşünüyorum.
Zayıf yönleriniz nelerdir?
Daha önce resmi olarak adminlik yapmadığım için bazı admin komutları konusunda deneyimim bulunmuyor. Ancak bu durumun benim için büyük bir sorun olmayacağını düşünüyorum çünkü öğrenmeye oldukça açık biriyim.
Yeni şeyleri hızlı öğrenebilen bir yapıya sahibim ve admin komutlarını kısa sürede öğrenip kullanabileceğime inanıyorum. Ayrıca daha tecrübeli adminlerden destek alarak kendimi geliştirmeye de hazırım.
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz?
Admin ekibine en çok katkı sağlayabileceğim konuların başında aktiflik ve oyuncularla iletişim gelmektedir. Sunucuda uzun süre aktif olabilmem sayesinde oyuncuların yaşadığı sorunlara hızlı bir şekilde müdahale edebilirim.
Bunun dışında:
- Adil ve tarafsız karar verme
- Oyunculara yardımcı olma
- Sorunları sakin bir şekilde çözme
- Sunucu düzenini koruma
- Yeni oyunculara yardımcı olma
gibi konularda katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Adminlik görevini bir yetki olarak değil, bir sorumluluk olarak görüyorum. Bu yüzden yetkilerimi kötüye kullanmak yerine sunucunun gelişmesi için kullanmayı hedefliyorum.
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız?
Şu anda herhangi bir işletmem bulunmamaktadır.
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat durumu var mı?
Şu anda aktif olmamı engelleyen bir durum bulunmamaktadır. Ancak okul dönemlerinde bazı zamanlarda yoğunluk yaşanabiliyor. Buna rağmen boş zamanlarımda mümkün olduğunca aktif olmaya çalışıyorum.
Başvurunuz için dikkate almamız gereken başka bir şey var mı?
Sunucunun gelişmesi ve oyuncuların keyifli bir RP deneyimi yaşayabilmesi benim için önemlidir. Eğer bana bu fırsat verilirse, elimden gelenin en iyisini yaparak sunucuya katkı sağlamaya çalışacağım.
Adil, aktif ve oyuncularla iletişim kurabilen bir admin olmaya çalışacağım.