Gerçekte hayatta kaldınız: Berat.
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): 18 yaşındayım
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatını kullanarak): öğlen 12:00- gece 03:00
ortalama çevrimiçi süreniz (saat): 6-10 saat arasında
Discord ID'niz: 1334001968527704240
Karakterinizin adı (IC):
Oyun içi UID'niz: x
Oyun içi standardınız: x
Günlük bölümün kürlemeyi yapmayı tercih etmeyi (Devlet veya Suç): devlet
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP? çok uzun zamandır rol yapıyorum ve adminliği özledim.
Güçlü olanlarz? sabırlı, saygılı, yönetme
Yüksek kaliteli olanlarz? başladığım işi yarım bırakamamak ve detaycı olmak
Admin ekibine hangisini katabilirsiniz? aktifliğimle yükünüzü hafifletirim, tecrübemle oyunculara yardımcı olurum
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Yönetici olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır) evet
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı? hayır
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı? 2019 yılından itibaren roleplay ve ragemp camiasında bulunuyorum bu yüzden bu pozisyona uygun olduğumu düşünüyorum.
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): 18 yaşındayım
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatını kullanarak): öğlen 12:00- gece 03:00
ortalama çevrimiçi süreniz (saat): 6-10 saat arasında
Discord ID'niz: 1334001968527704240
Karakterinizin adı (IC):
Oyun içi UID'niz: x
Oyun içi standardınız: x
Günlük bölümün kürlemeyi yapmayı tercih etmeyi (Devlet veya Suç): devlet
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP? çok uzun zamandır rol yapıyorum ve adminliği özledim.
Güçlü olanlarz? sabırlı, saygılı, yönetme
Yüksek kaliteli olanlarz? başladığım işi yarım bırakamamak ve detaycı olmak
Admin ekibine hangisini katabilirsiniz? aktifliğimle yükünüzü hafifletirim, tecrübemle oyunculara yardımcı olurum
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Yönetici olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır) evet
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı? hayır
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı? 2019 yılından itibaren roleplay ve ragemp camiasında bulunuyorum bu yüzden bu pozisyona uygun olduğumu düşünüyorum.