Bilgiler
- Gerçek hayattaki adınız (IRL)Hakan Kerem
- Gerçek hayattaki yaşınız (IRL)21
- Günlük ortalama online süreniz 8-15 saat arası
- Discord hesabınız wux_lentrax
- Nickname’iniz Lentrax Solo
- UID’niz 750
- Lideri olmak istediğiniz organizasyon: Ballas
- Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz? (Üç neden ve açıklamalarıyla birlikte yazınız)
Ballas liderliğine başvurma sebebim, şehirde sadece adı geçen değil gerçekten etkisi hissedilen bir ekip oluşturmak istemem. Amacım gereksiz olay çıkarmak ya da boş kalabalık yapmak değil; insanların karşısında durduğu zaman ciddiye aldığı bir yapı kurmak. Bölge hakimiyeti, sokak düzeni ve ekip içindeki bağlılık benim için önemli. Şehirde aktif bir roleplay akışı sağlayıp Ballas’ın ismini her ortamda duyurabilecek sağlam bir oluşum hedefliyorum.
Ekibimle birlikte sürekli aktif kalıp sadece kendi tarafımıza değil, genel roleplay ortamına da katkı sağlamak istiyorum. Gerektiğinde sert hareket eden ama her şeyi sadece çatışmaya bağlamayan bir yapı kurmayı planlıyorum. İnsanların Ballas’ı gördüğünde “bunlar gerçekten işini yapıyor” demesini istiyorum. Bölge savaşları, anlaşmalar, düşmanlıklar ve sokak kültürü gibi unsurları dengeli ve gerçekçi şekilde yürütmeyi hedefliyorum.
Liderlik konusunda sorumluluk almaktan kaçınmam, ekibin düzenini sağlayıp herkesin rolünü bildiği disiplinli bir yapı oluştururum. Gerektiğinde en önde ben olurum, gerektiğinde ekibi toparlarım. Ballas’ı kısa süreli bir oluşum değil, uzun vadede aktif kalan ve şehirde iz bırakan bir yapı haline getirmeyi amaçlıyorum.
- Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz.
Ballas organizasyonunda RolePlay seviyesini geliştirmek için sokak kültürüne uygun ve daha gerçekçi senaryolar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sürekli çatışma yerine mahalle RP’si, ekip içi görevler ve diğer oluşumlarla yapılan ilişkiler daha aktif tutulabilir. Üyelerin karakterlerine uygun roller verilerek herkesin hikâyeye katkı sağlaması sağlanabilir. Bu şekilde hem daha düzenli hem de oyuncuların keyif alacağı uzun soluklu bir RP ortamı oluşur.