Bilgiler
Gerçek hayattaki adınız (IRL): Ali Can KaraGerçek hayattaki yaşınız (IRL): 18
Günlük ortalama online süreniz: Genellikle günlük 6-7 saat aktif oluyorum. Açık öğretim öğrencisi olduğum için bazı günlerde bu süre 9-10 saate kadar çıkabiliyor. Gerektiğinde daha uzun süre aktif kalabilirim.
Discord adınız: x.orions
Karakter adınız: orions
UID’niz: 678
Ek Bilgiler
Lider olmak istediğiniz oluşum:Blood Gang
Neden Bu Oluşumun Lideri Olmak İstiyorsunuz?
Sunucuda gang RolePlay ortamının daha kaliteli ve düzenli olması gerektiğini düşünüyorum. Çoğu ekip sadece çatışma odaklı ilerliyor ancak ben hikâye, ekip uyumu ve karakter gelişimine önem veren bir yapı kurmak istiyorum.Blood Gang’in sadece savaşan bir ekip değil; kendi kuralları, disiplin anlayışı ve ekip ruhu olan bir oluşum olmasını hedefliyorum. Oyuncuların birlikte hareket ettiği, birbirine destek olduğu ve gerçekçi gang RP’si yaptığı bir ortam oluşturmak istiyorum.
Ayrıca operasyonların ve etkinliklerin daha planlı ilerlemesi gerektiğine inanıyorum. Plansız hareket edildiğinde hem RP kalitesi düşüyor hem de oyuncuların deneyimi olumsuz etkileniyor. Bu yüzden daha organize ve düzenli bir sistem kurmayı hedefliyorum.
Organizasyondaki RolePlay Kalitesini Artırmak İçin Önerileriniz
Ekip üyelerinin karakter hikâyelerine önem verilmesini istiyorum. Her üyenin gang içerisindeki rolünün belirli olması ve buna uygun hareket etmesi RP kalitesini artıracaktır.Yeni gelen oyuncular için küçük eğitim ve bilgilendirme süreçleri yapılmasını düşünüyorum. Böylece herkes sistemin nasıl işlediğini daha iyi öğrenebilir ve ekip içindeki uyum güçlenir.
Diğer oluşumlarla yapılacak ortak etkinlikler, anlaşmalar ve çatışma senaryolarının da sunucudaki RP çeşitliliğini artıracağını düşünüyorum.
Blood Gang Kurulma Amacı
Blood Gang oluşumunu kendi ekibim ile birlikte aktif ve düzenli şekilde yönetmek istiyorum. Amacım sunucuda kaliteli, disiplinli ve hikâye odaklı bir gang RolePlay ortamı oluşturmak.Sadece çatışma odaklı değil; bölge kontrolü, ekip içi bağlılık, anlaşmalar, ticaret ve sokak kültürü gibi unsurları da RolePlay’e dahil ederek daha gerçekçi bir yapı oluşturmayı hedefliyorum.
RolePlay kaliteme güveniyorum. Sunucuda aktif şekilde zaman geçiriyor ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bana fırsat verilirse bu oluşumu aktif, düzenli ve kaliteli şekilde yönetebileceğime inanıyorum.
Son zamanlarda birçok oluşum başvurusu yaptım ancak kabul edilmedim. Bu yüzden kendi ekibimi kurarak sunucuya farklı ve kaliteli bir gang RolePlay anlayışı kazandırmak istiyorum.
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.