Onaylandı Lider Başvuru

Onaylandı
Status
Not open for further replies.

Emir Karaca

New member
Bilgiler

Gerçek hayattaki adınız (IRL): Tuğra Efe Uysal
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL):
Günlük ortalama online süreniz: genellikle 6 7 saat aktif oluyorum açık öğretim öğrencisi olduğum için bazı günler 9 10 saate kadar çıkabiliyorum hatta daha fazla aktif olmam da mümkün
Discord adınız: reaverqq
Karakter adınız: obrienyx
UID’niz: 676

Ek Bilgiler

Lider olmak istediğiniz oluşum: Özel Soruşturma Bürosu (Bureau of Special Investigations) BSI

Neden bu oluşumun lideri olmak istiyorsunuz

1 sunucuda gizli operasyon ve soruşturma tarzı rp lerin az olduğunu düşünüyorum genellikle herkes açık şekilde hareket ediyor ben ise takip gizli görev kanıt toplama ve araştırma odaklı rp leri artırmak istiyorum böylece oyuncular daha farklı ve sürükleyici senaryolar yaşayabilir

2 ekip içi iletişimin güçlü olması gerektiğini düşünüyorum bazen herkes kendi başına hareket ettiği için rp kalitesi düşebiliyor ben ekip halinde hareket eden birbirine destek olan ve koordineli çalışan bir yapı kurmak istiyorum

3 operasyonların daha planlı ve düzenli yapılması gerektiğini düşünüyorum karışık ve plansız hareket edildiğinde hem rp kalitesi düşüyor hem de oyuncular zorlanabiliyor daha düzenli operasyon planları oluşturarak herkesin görevini bildiği kaliteli bir sistem kurmak istiyorum

Organizasyondaki RolePlay kalitesini artırmak için önerileriniz

ajanların gizli görev mantığıyla hareket etmesini istiyorum şüpheli kişilerin uzun süre takip edilmesi kanıtların toplanması ve doğru zamanda operasyon yapılması daha kaliteli rp ortamı oluşturacaktır

ayrıca yeni gelen kişiler için küçük eğitimler yapılmasını düşünüyorum böylece herkes sistemi daha iyi öğrenebilir ve ekip içindeki uyum artar diğer birliklerle ortak operasyonlar yapılması da sunucudaki rp çeşitliliğini ve aktifliği artıracaktır

Bureau of Special Investigations kurulma amacı

Bureau of Special Investigations oluşumunu kendi kurduğum ekip ile birlikte yönetmek istiyorum sunucuda daha farklı daha kaliteli ve gizlilik odaklı rp ortamı oluşturabileceğimi düşünüyorum devlet bağlı bir soruşturma organizasyonu kurarak takip gizli operasyon kanıt toplama ve araştırma tarzı rp leri artırmak istiyorum bu yüzden size yazma kararı aldım eğer bana fırsat verilirse aktif ve düzenli şekilde bu oluşumu yönetebileceğime inanıyorum yani kısacası mapte böyle bir yer yok tamamen gizli kalsın dedim ve Bureau of Special Investigations kurdum

rp kaliteme güveniyorum sunucuda aktif şekilde zaman geçiriyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum bana bir şans verilirse bu oluşumu aktif ve kaliteli şekilde yönetebileceğimi düşünüyorum artık cidden bunu birisinin okuyup kabul etmesini istiyorum kaç gündür ciddi vakitler harcayarak birçok organizasyona yazdım ama kabul edilmedim ben kendi kuracağım organizasyonun devlet tarafından tanınmasını istiyorum vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim

Last edited by a moderator:
Onaylandı

Interview için discord dm den bana ulaş. .cadow.d​

ONAY

Yeni FIB liderlik pozisyonunda sana bol şans diliyoruz!​

Status
Not open for further replies.
Back