Onaylandı Yöneticilik Başvurusu

Onaylandı
Status
Not open for further replies.

Utku

Member
Başlık: Admin Başvurusu | IC İsim Xavi Bey
Bilgiler
Gerçek hayatta kaldınız: Utku
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet/Hayır evet 23
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatı kullanarak): 15:00 23:00 İşe Gdiyorum
Günlük çevrimiçi süreniz (saat): 6 8
Discord ID'niz: 1166720197378461823
Karakterinizin adı (IC): Xavi Bey
Oyun içi UID'niz: 571
Oyun içi seviyeniz: 12
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih etmemesi (Devlet veya Suç): Family Ghetto

Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP hayatlarını bırakmak gerekiyor? Admin olmak istememin en büyük nedeni Çohu Sunucuda Rol yaptım Ve Artık Sıkıldım Bundan Dolayı Sunucuya Yardımcı Olmak Daha İyi Rol ortamı Ve Güzel Sohbetler Yani kısaca Sunucu İçin Elimi Taşın Altına Koymak İsterim
Güçlü olanlarz nelerdir? Özgüvenliyimdir güçlü kararlar veririm rol bilgim iyidir Çohu Sunucuda Adminlik Yaptım Fivem Olur Adminlik Tecrübem vardır
Zayıf olanlarz? Zayıf Yönüm Yoktur Sayılır
Admin ekibine hangisini katabilirsiniz? İyi Hızlı Destek lere bakarım insanlara yardımcı olun ve Çohu Problemi çözerim
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Yönetici olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır) Evet
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı? Yok
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı? Yoktur

Yönetim aşağıdaki şekilde başvurunuzu reddetme hakkına sahiptir:
  • Başvuru formatına uygun değildir
  • Başvuru kopyala-yapıştır ise
  • Uygulama seviyesi / seviyesi düşük
  • Başvuru sahibinin yönetiminin yapabileceğine uymaması
  • Başvuru sahibinin çok sayıda ban içeren uzun ve tekrarlayan bir ceza geçmişi varsa
  • Başvuru düşük çaba ile hazırlanmışsa
  • Başvurunun hazırlanmasında yapay zeka (AI) stüdyosu tespit edilirse.

Yaş veya diğer bilgiler yanlışlıkla hatalı doldurulduysa, başvurudan sorumlu yönetici ile iletişiminizden geçtiğinizden emin olun.

Onaylandı

Interview için discord dm den bana ulaş. .cadow.d​

Status
Not open for further replies.
Back