Onaylandı Gold Vip Aldınız dedi gelmedi

Onaylandı
Status
Not open for further replies.

Vedat

New member
Merhaba Bugün START Promosyon ödemesi ve altın vip kazandınız dedi ama bir şey alamadı Ödüllere baktım yok Hali hazırda vip kullanımı üzerine gelmemiş nereye gitti bulamadım
Vedat_Mazaka

Attachments

• Ekran görüntüsü 2026-04-10 221104.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-10 221104.png
    1.3 MB · Views: 12
Envanterine bakarmisin?​

Gelen giden bir şey yok

Attachments

• Ekran görüntüsü 2026-04-12 210153.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-12 210153.png
    1.5 MB · Views: 10
Merhaba, daha önceden aktif bir VIP’iniz var mıydı? Eğer varsa, kazandığınız VIP süresi mevcut VIP’inizin üzerine eklenmiş olması gerekir.

Ayrıca, bu duruma ait bir video/clip mevcut mu? Eğer varsa bizimle paylaşabilir misiniz? Bu şekilde daha detaylı kontrol edebiliriz.​

Hocam açık vip var ama eklenen bir şey yok zaten bendeki açık pilatinum ama bana yazan gold aldınız dedi ama gelen yok hatta üzerimde hiç gold vip yok

Bana UID'ni verirmisin?​

Bizim görebildiğimiz kadarıyla her şey sorunsuz şekilde gerçekleşmiştir. Kayıtlarımızda VIP günlerinin eklendiği görünmektedir. Bu durumda, sizin tarafınızdan bir kanıt olmadan maalesef fazla bir şey yapamayız; ancak küçük bir telafi sunabiliriz.

Bunun sizin için uygun olup olmadığını bize bildirmenizi rica ederiz.

Bak kardeşim seni tanımam etmem bende böyle sıkıntı oldu resimlerle kanıt attım inanmıyorsan loglardan bakabilirsin bu yaşta sana yalanmı söyleyecem ha vermeyeceksen de sen bilirsin çokta önemli değil 20 gündür yazışıp duruyoruz

Yardımcı olmak isterim, belki bir ödeme yapabiliriz. Oyun içi para şeklinde bir ödeme gönderebilmemiz için UID’nizin ne olduğunu öğrenebilir miyim?​

ONAY

Fixlendi!​

Status
Not open for further replies.
Back