Reddedildi NovaRP Yönetici Bşvurusu

Reddedildi
Status
Not open for further replies.

Berkayy0

New member
Gerçekte hayatta kaldınız: Berkay Kuzu
18 yaşında mı yoksa daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet (18)
Sunucu saatine göre hangi saatlerde oynuyorsunuz: 18:00 - 05:00
ortalama çevrimiçi süreniz (saat): 5-8 saat
Discord ID'niz: nertox.0
Karakterinizin adı (IC): Berkay Killa
Oyun içi UID'niz: 14
Oyun içi standardınız:
RP kuralları uyum dikkat eden, ciddi ve acil rol oynayan bir oyuncuyum. Gereksiz troll davranışlarından kaçınırım ve kapsamlı bir şekilde rol kalitesini korurum. Kuralları biliyorum ve uygulama konusunda titizim.

Günlük bölümde rol yapmayı tercih ettiğiniz taraf:
Fark etmez, hem devlet hem suç tarafında rol oynar.

Neden yönetici olmak ve RP?
Sunucuda uzun süre aktif olarak rol yapmak ve ortamın daha düzenli, adil ve kaliteli olmasını istiyorum. Kurallara uymayan oyuncuların diğer oyun deneyimini bozduğunu düşünüyorum. Bu nedenle yönetici olarak sunucuya katkı sağlamak ve düzeni korumak istiyorum.

Güçlü olanlarz nelerdir?
Sabırlamalıyım, insanlarla iletişimim iyidir ve olaylara objektif yaklaşırım. Gerektiğinde hızlı ama doğru karar verilmesi. Stresli durumda sakin olabilirim.

Zayıflamaz mıyız?
Bazen detaylar fazla takılabiliyor, bu da bazı parazitlerin karar verme süresini uzatabiliyor. Ama bunun ayrımcılığıyım ve bağlantı kurmaya çalışıyorum.

Admin ekibine ne katabilirsiniz?
Aktiflik, disiplin ve adaletli bir bakış açısı katabilirim. Oyuncularla düzgün iletişim kurarak sorunları büyümeden çözebilirim. Sunucunun düzeninin korunması konusunda katkı sağlarım.

İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız?
Evet, yöneticinin kurallarına göre uyarım ve işletmem varsa bırakırım.

Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat durumu var mı?
Hayır, aktifliğini engelleyen bir durum yok.

Başvurunuz için dikkate almamız gereken başka bir şey var mı?
Sunucuya uzun vadeli katkı sağlamak istiyorum. Sorumluluğun farkındayım ve bu görevi ciddiyetle yerine getireceğim.

İnceleniyor

Reddedildi

Status
Not open for further replies.
Back