Gerçek hayattaki adınız (IRL):
Murat
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL):
30
Günlük ortalama online süreniz:
Ortalama 6 saat aktif olabiliyorum.
Discord hesabınız:
officialgeest
Nickname’iniz:
Vino Kebabito
UID’niz:
63
Weazel News
Sunucunun ilk gününden beri aktif olarak Weazel News içerisindeydim ve direktör yardımcılığı görevini üstlendim. Bu süreçte hem ekip yönetimini hem de sahadaki işleyişi birebir deneyimledim. Sistemin nasıl ilerlediğini bildiğim için, sıfırdan öğrenmek yerine direkt geliştirmeye odaklanabilirim.
2. Organizasyonun devamlılığı için sorumluluk aldım
Sunucuda EMS tarafında yaşanan aktif oyuncu eksikliği sebebiyle, kendi organizasyonumuzdan 3 kişiyi EMS’e yönlendirdim. Ayrıca bize başvuran bir kişiyi de Weazel yerine EMS’e yönlendirerek toplamda 4 kişilik destek sağladım. Bu kararı organizasyon çıkarından çok sunucu dengesi için aldım. Bu da gerektiğinde sorumluluk alabileceğimi ve genel düzeni önceliklendirdiğimi gösterir.
3. Weazel News’i aktif ve etkili bir yapı haline getirmek istiyorum
Weazel News sadece haber yapan bir ekip değil, şehrin gündemini oluşturan bir yapı olmalı. Direktör olarak amacım, sürekli aktif olan, olayları yerinde takip eden ve diğer fraksiyonlarla etkileşim halinde olan bir medya organizasyonu kurmak.
Bu süreçte direktör yardımcısı olarak:
Murat
Gerçek hayattaki yaşınız (IRL):
30
Günlük ortalama online süreniz:
Ortalama 6 saat aktif olabiliyorum.
Discord hesabınız:
officialgeest
Nickname’iniz:
Vino Kebabito
UID’niz:
63
Ek Bilgiler
Lideri olmak istediğiniz organizasyon:Weazel News
Neden bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?
1. Organizasyonun temeline hâkimim ve aktif olarak içinde bulundumSunucunun ilk gününden beri aktif olarak Weazel News içerisindeydim ve direktör yardımcılığı görevini üstlendim. Bu süreçte hem ekip yönetimini hem de sahadaki işleyişi birebir deneyimledim. Sistemin nasıl ilerlediğini bildiğim için, sıfırdan öğrenmek yerine direkt geliştirmeye odaklanabilirim.
2. Organizasyonun devamlılığı için sorumluluk aldım
Sunucuda EMS tarafında yaşanan aktif oyuncu eksikliği sebebiyle, kendi organizasyonumuzdan 3 kişiyi EMS’e yönlendirdim. Ayrıca bize başvuran bir kişiyi de Weazel yerine EMS’e yönlendirerek toplamda 4 kişilik destek sağladım. Bu kararı organizasyon çıkarından çok sunucu dengesi için aldım. Bu da gerektiğinde sorumluluk alabileceğimi ve genel düzeni önceliklendirdiğimi gösterir.
3. Weazel News’i aktif ve etkili bir yapı haline getirmek istiyorum
Weazel News sadece haber yapan bir ekip değil, şehrin gündemini oluşturan bir yapı olmalı. Direktör olarak amacım, sürekli aktif olan, olayları yerinde takip eden ve diğer fraksiyonlarla etkileşim halinde olan bir medya organizasyonu kurmak.
Bu süreçte direktör yardımcısı olarak:
- Olay yerlerine gidip görüntü alma,
- Şehirdeki farklı durumları raporlama,
- Departmanlarla iletişim kurma,
- EMS ile ortak yayın organize etme,
- İşe alım süreçlerini yürütme
Organizasyondaki RolePlay seviyesini geliştirmek için önerileriniz
- Aktif saha haberciliği: Olaylara sadece sonradan değil, anlık olarak gidip canlı yayın RP’leri yapılacak.
- Departman ziyaretleri: Polis, EMS ve diğer kurumlarla düzenli röportajlar ve tanıtım içerikleri hazırlanacak.
- Planlı yayın akışı: Belirli günlerde haber bülteni, röportaj ve özel içerik yayınları yapılacak.
- Gizli haber RP’leri: Şehirdeki yasa dışı veya şüpheli olaylar üzerine araştırma ve belge toplama RP’leri yapılacak.
- Düzenli alımlar: Organizasyonun aktif kalması için belirli aralıklarla kontrollü alımlar yapılacak.
Başvurumun değerlendirilmesini rica ediyorum. İnceleyene ve ekibin kalanına iyi günler dilerim.