Bilgiler
Gerçek hayattaki adınız: Deniz
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatı kullanarak): (16:00-01:00)
Günlük ortalama online süreniz (saat): hafta ici 2-4 haftasonu : 6-10
Discord ID’niz: loyz06
Karakterinizin adı (IC): Mateo Salazar
Oyun içi UID’niz: DAHA YOK
Oyun içi seviyeniz: DAHA YOK
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): Suç
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz?
- Bir cok rp serverlerdinde rp yaptim ve tum herseyi yaptim (liderlik fln fln) grand rp gibi serverlerde cok deneyimim oldu normal rp hayati beni sıktı.
-Neden admin olmak istiyorum: Oynadigim bir cok oyunda adaletsiz adminlerden cok cektim ve bende admin olup bunu duzeltmek ve adalet yaymak istiyorum herkes ne hakkettiyse onun kadar ceza almali gereksiz seylere gerek yok ve oyun kurallarina yeterince hakimim.
Güçlü yönleriniz nelerdir?
-Adaletli olmam
-Rage mp de grand rp serverinde tum terimlere ve tum kurralara hakimiyet kazandim deneyimim var
Zayıf yönleriniz nelerdir?
-iyi kalpliyim
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz?
-Rol ve kural bilgimi
-Farkli fikirler ( Roller ile alakali)
-Adalet !
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır)
-Hazirim
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı?
-Yok
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
-iyi kalpli olmam adaleti yerine getiremiyecegim anlamina gelmez
-Adalet hep ilk planimdadir
Okudugunuz icin tessekurler
Mateo Salazar
Gerçek hayattaki adınız: Deniz
18 yaşında veya daha büyük müsünüz? (OOC yaş): Evet
Sunucu saatine göre hangi saatler arasında oynuyorsunuz (XX:XX - XX:XX, 24 saat formatı kullanarak): (16:00-01:00)
Günlük ortalama online süreniz (saat): hafta ici 2-4 haftasonu : 6-10
Discord ID’niz: loyz06
Karakterinizin adı (IC): Mateo Salazar
Oyun içi UID’niz: DAHA YOK
Oyun içi seviyeniz: DAHA YOK
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih edersiniz (Devlet veya Suç): Suç
Ek Bilgiler
Neden admin olmak ve RP hayatını bırakmak istiyorsunuz?
- Bir cok rp serverlerdinde rp yaptim ve tum herseyi yaptim (liderlik fln fln) grand rp gibi serverlerde cok deneyimim oldu normal rp hayati beni sıktı.
-Neden admin olmak istiyorum: Oynadigim bir cok oyunda adaletsiz adminlerden cok cektim ve bende admin olup bunu duzeltmek ve adalet yaymak istiyorum herkes ne hakkettiyse onun kadar ceza almali gereksiz seylere gerek yok ve oyun kurallarina yeterince hakimim.
Güçlü yönleriniz nelerdir?
-Adaletli olmam
-Rage mp de grand rp serverinde tum terimlere ve tum kurralara hakimiyet kazandim deneyimim var
Zayıf yönleriniz nelerdir?
-iyi kalpliyim
Admin ekibine hangi becerileri katabilirsiniz?
-Rol ve kural bilgimi
-Farkli fikirler ( Roller ile alakali)
-Adalet !
İşletmenizi satmaya hazır olacak mısınız? (Admin olduğunuzda işletme sahibi olmanız yasaktır)
-Hazirim
Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek hayat (IRL) durumu var mı?
-Yok
Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
-iyi kalpli olmam adaleti yerine getiremiyecegim anlamina gelmez
-Adalet hep ilk planimdadir
Okudugunuz icin tessekurler
Mateo Salazar